Perdele Si Draperii Home Design Mall


News Line

Retailerul de perdele si draperii Sophia deschide un nou magazin si ajunge la o retea de 23 de locatii - Wall-Street
Sophia Home Decoration Romania este o companie infiintata in anul 2004, care ofera o paleta larga de colectii de perdele si draperii , dar si servicii de consiliere gratuita pentru amenajare interioara, confectionare in atelierele proprii, personalizare.

Pentru o viata moderna o amenajare in stil minimalist - Casamea.ro
Deoarece incaperile beneficiaza de ferestre mari, care permit luminii sa patrunda din abundenta, proprietarul a renuntat la ideea de a le decora cu obisnuitele perdele si draperii , optand pentru jaluzele exterioare, mai ales ca se pretau mai bine la.

Business de familie: de la un magazin mic în Cluj-Napoca, la un grup cu afaceri de zece milioane de euro - Economica.net
Al zecelea magazin, o investiţie de peste 50.000 de euro, l-a deschis la Bucureşti în cadrul Unirea Shopping Center , iar planurile nu se opresc aici. ... se regăsesc și mărci proprii, cum sunt tablourile pictate manual marca Mendola Art, veioze și.

Decoraţiuni interioare şi articole pentru un cămin cu personalitate, la Nobila Casa, în Iulius Mall Cluj (P) - Ziua de Cluj
Magazinul Nobila Casa este situat la parterul Iulius Mall Cluj și propune clienților o varietate de articole din domeniul „ home & deco". Pentru cei care își doresc să accentueze căldura căminului lor și să îi ... Printre brandurile prezente în.

Designerii români de la Sophia au cucerit Parisul prin reinventarea draperiilor din catifea antichizată - Suceava News Online
Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colecţia de catifea imprimată, antichizată, dar şi o gama vastă de decorațiuni interioare ce cuprinde draperii și perdele gata confecționate, fețe de pernă, cuverturi, accesorii handmade create de designerii.

TÂRGOVIȘTE: Andrei House – casa brandurilor românești de calitate, la prețuri accesibile - http://gazetadambovitei.ro/ (Satiră) (Comunicat de Presă) (Blog)
De asemenea, la Andrei House se pot găsi o varietate de accesorii și lenjerie intimă. Oferta este completată, la etajul noii clădiri a Andrei House , cu perdele de colecție, prelucrate în atelierul propriu, draperii , jaluzele romane, jaluzele verticale.

Mobila italiană a ajuns în Craiova prin Casa Magică Design - Gazeta de Sud
După mulţi ani petrecuţi în companii multinaţionale şi câteva proiecte dezvoltate pe cont propriu, Liliana Macovei a pornit, la începutul acestui an, într-o nouă aventură. De această dată, Liliana a decis să profite de experienţele sale pe plan.

Nobila Casa la SIBIU: Un nou concept de magazin, oferit sibienilor de un brand românesc - Ora de Sibiu
De la șorțuri ați ajuns la o sortimentație care acoperă toate încăperile din casă, de la bucătărie, prin living până la baie, cu perdele , draperii și mobilier de design . Nobila Casa a devenit sinonimul bunului gust în materie de decor interior și sa.

Sophia Home Decoration a deschis cel de-al 21-lea magazin de decoratiuni interioare - Casamea.ro
De 12 ani pe piata din Romania, Sophia este mai mult decat un retailer de perdele si draperii , este editor de colectii si specialist in “window treatment”, fiind singurul brand de pe piata home&deco care realizeaza un catalog complet de prezentare a.

Licitaţie de mobilier pornind de la 1 leu la Târgul Mobilei de la Alba Iulia FOTO-VIDEO - Adevărul
precum și mobilier pentru birouri și spații comerciale. O secțiune aparte este dedicată decorațiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg și perdele , draperii , covoare, mochete și alte accesorii decorative. Târgul este organizat de.

Totul pentru casa ta, la Iulius Mall Suceava: magazinele au promoţii ispititoare - Suceava News Online
Dacă nu ai plecat încă în concediu sau deja îți este dor de vacanță, tot ce trebuie să faci pentru a aduce briza mării sau peisajele muntelui în locuința ta este să mergi la Iulius Mall . Magazinele specializate te aşteaptă cu decorațiuni și piese de.